Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru calculatoare. Pescuiesc cu placere orice peste, fie el de rau sau lac, cu dinti sau cu mustati. Pe primul plan insa ramane pescuitul la rapitori si competitia din aceasta ramura. Mottoul meu – Pescuiesc, deci exist!

Varsta, Job, Profesie?
12 nov 1977, webmaster/realizator emisiuni TV The Fishing & Hunting Channel, Inginer.

Cind ai inceput sa fii spinning?
Primul contact cu pescuitul la rapitori s-a petrecut, intamplator, in urma cu mai bine de 25 ani, pe apele Dunarii. Am gustat atunci placerea pescuitului la somn si salau. Dupa o pauza de 10 ani, in 2005, i-am cunoscut pe baietii de la magazinul Drill. A fost practic momentul in care am descoperit o noua pasiune: spinningul.

Ce reprezinta pescuitul pentru tine?
De mic mi-a placut sa fiu in mijlocul naturii si mai ales in zonele cu apa, fie ea a unui rau sau a unui lac. Pentru mine ramane un mod de relaxare, de deconectare de la cotidian si un mod de a face… sport.

Pestele si stilul de pescuit preferat in timpul liber?
Cleanul a fost pentru mine prima iubire. In ultima vreme, datorita iesirilor tot mai dese pe lacurile de ses, ma simt atras din ce in ce mai mult de pescuitul salaului din barca. Jigging-ul de finete ma pasioneaza in mod deosebit si incerc sa-l aprofundez. Stai, am uitat de pescuitul la stiuca … o nebunie :).

Cea mai mare captura?
Am avut-o intr-un inceput de noiembrie 2011, pe una din incintele de la Ultima Frontiera, cand dupa o partida de exceptie la stiuca, am reusit sa capturez o stiuca de 6 kilograme, care bineinteles ca s-a intors in apa.

Prima participare la o competitie? La cite concursuri ai participat?
Din postura de concurent am participat pentru prima data la concursul de la Rogojesti, in anul 2008. De atunci am participat la peste 40 de competitii din Campionatul National de Spinning sau concursuri private.

Care este cea mai notabila performanta?
Cea mai buna performanta a fost locul 2 la Cupa Ligii in 2013 la salau pe Sarulesti, locul 5 si premiul pentru Cea Mai Mare Captura (stiuca 92 cm) obtinute in 2013, la etapa dedicata stiucii, de la Periprava.

Cea mai importanta conditie pentru un rezultat bun?
Cred ca una din conditiile foarte importante pentru a avea rezultate este aceea de a cunoaste foarte bine pista de concurs si de a te antrena pe locatia respectiva. In plus fata de acestea, experienta competitionala, puterea de a lua decizii in conditii atipice, stapanirea de sine, capacitatea de a “citi” apa, concentrarea sunt tot atatea conditii care duc la succes si aduc rezultate.

Lacul favorit? De ce?
Sarulestiul a devenit pentru mine lacul favorit. Multitudinea de structuri scufundate, adancimile foarte variate, malurile acoperite de salcii in anumite zone, livezile acoperite de ape, pragurile de cativa metri, platourile interminabile si populatia foarte numeroasa de salau de aici fac din acest lac unul pe care pescuiesc cu placere de fiecare data.