Primul lucru pe care l-au facut cei de la Savage Gear, atunci cand au inceput lucrul la aceasta naluca, a fost sa „scaneze” un pastrav adevarat pentru a-i copia cele mai mici detalii si pentru a le implementa in ceea ce avea sa devina „Cea mai buna naluca soft” la cea mai importanta expozitie de pescuit europeana din 2014, Efttex.

2

Acest swimbait este format din 3 parti: partea din fata este solida, dar acoperita cu un cauciuc moale la atingere si rezistent la dinti, si alte doua parti din material moale, unite printr-o panza interioara din naylon, care previne ruperea rapida a segmentelor.

Un alt lucru revolutionar este conceptul „line thru”, adica naluca este prevazuta cu un canal solid interior prin care trece o struna de otel multifilar, maleabil, care permite montarea ancorei atat pe burta cat si pe spate. In momentul in care rapitorul este agatat, naluca va culisa pe struna si astfel se va obtine pe langa protectia nalucii si o mai buna intepare a pestelui.

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=gIuNqWNBZc4″ maxwidth=847 ]

Un swimbait usor-scufundator, cu lungimea de 15 centimetri si greutatea de 40 de grame, caracteristici perfect adaptate pescuitului la stiuca de la noi din tara. Chiar daca sunt in culori naturale de pastrav, pastravul reprezentand intr-un mic procent hrana pentru stiucile de pe teritoriul tarii noastre, cu siguranta vor atrage privirile agere ale rapitorului.

5

Sunt disponibile in reteaua de magazine Arrow International si la partenerii acestora.

1 3 4 6