Seria de emisiuni Pescari gurmanzi a pornit de la ideea de a prezenta natura, în toată splendoarea ei, prin prisma pasiunilor comune a doi prieteni, pescuitul și gătitul. Doi aventurieri, două caractere diferite, care se completează prin hobby-urile comune.

Vom pescui în locuri sălbatice, vom găti rețete inedite, vom asculta glasul păsărilor, al pomilor, al pământului, aerului, apei sau al focului. Ne vom bucura.

DOI PESCARI GURMANZI – Pagina de Facebook

Mircea Horobeț (pasionat de arta culinară, fotograf și pescar)
Pescar gourmand, pasionat de călătorie în natură, așa hai-hui, fără un țel anume, în căutare de gusturi, rețete, pești, cântece de păsări și sunet de ape, colecționar de amintiri, imagini și trăiri.
Portofiliu: Proiect Bucataria Hoinara
www.facebook.com/horobet.mircea

Eu sunt Cristi Albu, pasionat de pescuit, calculatoare și învățăcel în ale gătitului. Pescar pasionat de răpitori, realizez in paralel seria de emisiuni Studiu de caz la Spinning la postul Fishing & Hunting TV. Combin pasiunea pentru pescuit cu aceea pentru gătit. Pescuiesc cu plăcere orice pește, fie el de râu sau lac, cu dinți sau cu mustăți.

Mottoul meu: Pescuiesc, deci exist!
www.facebook.com/cristi.albu

doi pescari gurmanzi
DESPRE FISHING & HUNTING CHANNEL

FISHING & HUNTING este canalul de pescuit și vânatoare favorit din regiune. FISHING & HUNTING difuzeaza filme de pescuit și vânatoare, reportaje și informatii de la cele mai prestigioase evenimente și târguri de gen, 24 de ore pe zi. Fie ca este un eveniment local, regional sau internaţional, FISHING & HUNTING este acolo pentru a filma.

Conţinutul postului FISHING & HUNTING este palpitant, informativ și antrenant și aduce valoare prin pescarii, vânatorii și iubitorii de natura prezenţi. FISHING & HUNTING acorda o deosebita atenţie și conţinutului local, pe lânga difuzarea de filme . Difuzam divertisment de calitate ridicata.

Acest canal este disponibil în Ungaria, România, Bulgaria, Slovacia, Republica Ceha, Serbia, Muntenegru, Croaţia, Bosnia și Moldova.