Intr-o dupa-amiaza de duminica am zis sa dau o fuga in cautare de cleni. Caldura era mare, dar dorinta de pescuit si mai mare.

Si cum cel mai la indemana era Neajlovul am zbughit-o intr-acolo. Am decis in prima faza sa mergem la Iepuresti, unde …. surpriza … peste 15-20 de masini si probabil tot atatea gratare se intindeau la soare. Am luat-o prin padure, am cautat ceva locuri mai ferite, dar nimic. Cum inca eram „in timp” am fugit spre Bulbucata. Am taiat-o pe camp, am ocolit niste gropi, ceva gunoaie si am ajuns … in paradis.paradis

Malurile sunt pline de verdeata, accesul fiind practic imposibil. Am ramas decat cu placerea admirarii locurilor.

De peste nu a putut fi vorba; desi am incercat cateva voblere, clenii nu au raspuns pozitiv. Am schimbat locul si am ajuns in alta zona, la fel de frumoasa.nejlov

Doua tzac-uri si tot atatea ratari au facut din dupa-amiaza de duminica una reusita, nu prin capturi ci prin frumusetea locurilor.

In aceasta iesire am testat si noua lanseta de clean – Cormoran ULX, un ultra-light pur-sange. Va las sa o admirati, spunandu-va ca in numarul din iulie al Aventuri la pescuit va fi un articol detaliat despre ea.

cormoran-ulx-0cormoran-ulx-1cormoran-ulx-2cormoran-ulx-5cormoran-ulx-3cormoran-ulx-4