Filmul Lapland Pike 2019, din seria Studiu de caz la spinning va avea premiera joi 26 martie, de la ora 21:00 la Fishing & Hunting Channel.

Anul trecut, in august, am participat la concursul Lapland Pike 2019, un concurs aflat la editia cu numarul 2, din postura de reporter :). A fost inca o ocazie deosebita de a vizita o tara din ce in ce mai draga mie, Suedia si niste locuri cu adevarat frumoase, cu ape pline de stiuca. Am realizat doua filme acolo, al doilea fiind dedicat concursului. Iata mai jos cateva cadre din film. Pentru restul va invit sa urmariti filmul. 

DESPRE SERIA DE EMISIUNI STUDIU DE CAZ LA SPINNING

Fiecare partidă de pescuit la răpitori reprezintă o provocare. Nicio zi nu seamănă cu alta, nicio apă nu se încadrează în tipare fixe. Cristi Albu împreună cu invitații săi, pescari de calibru din elita pescuitului la răpitori sau, din contră, simpli amatori de pescuit, au analizat de-a lungul acestei serii diferite situații, tehnici și echipamente adaptate fiecărui stil în parte, pentru a le explica celor mai puțin experimentați secretele răpitorilor din adâncuri. STUDIU DE CAZ LA SPINNING, o serie de emisiuni pentru fiecare pasionat de pescuitul la răpitori. Vă mulțumim că ați găsit răgaz și în acest an să urmariți această serie de la Fishing & Hunting Channel.