TIMON este programul dezvoltat special de Jackall pentru pescuitul la pastrav. Cuprinde cam tot ce ai nevoie pentru acest gen de pescuit si aici ma refer la naluci, lansete, cutii, genti, accesorii. Daca te pasioneaza stilul asta poti gasi deja pe piata romaneasca modele de voblere si linguri oscilante, numai bune de incercat si pe apele noastre.

COSAJI

O lingura oscilanta cu forma alungita, foarte bine finisata, ce vine dotata direct cu agrafa si vartej. Culorile sunt dementiale, atat naturale, cat si mai tipatoare. Sunt trei modele/dimensiuni si le vad cu aplicatii in zona de Trout Area – cele mici de 1,8 si 3,3 grame – sau in pescuitul pe rauri cu debit ceva mai mare sau chiar la avat pe cele mari, de 4.8 grame.

ATENTIE: daca se folosesc in concursurile de Trout Area sau la pescuitul in acest stil in pastravarii, trebuie sa schimbati carligele din dotare deoarece acestea sunt prevazute cu un micro-spin, lucru interzis de regulament. Carligele folosite la Trout Area trebuie sa fie din fabrica debarbetate si nu e suficient sa li se rupa spinul.

NUME LUNGIME GREUTATE
COSAJI 1.8g 31 mm 1.8g
COSAJI 3.3g 41 mm 3.3 g
COSAJI 4.8g 48 mm 4.8g

Este o naluca oscilanta ce poate fi recuperata in doua feluri, rectiliniu, dar si cu pompaje ceva mai largi si apoi lasata pana pe fundul apei, pentru ca pe cadere are un joc incitant.

Cateva modele sunt deja disponibile in reteaua de magazine Arrow International sau la magazinele partenere.

Intr-un articol viitor va voi prezenta pe scurt si gama de voblere de rau sau de Trout Area disponibila la noi in tara.