1000 subscribers pe YouTube, un mediu de socializare in care, din punctul meu de vedere, putini fac content de calitate. Mi-ar placea sa ma numar printre ei.

Astazi am reusit (in sfarsit, ar zice unii, chiar cu mine in frunte) sa ating prima borna importanta in evolutia mea de pe YouTube. La a doua nici nu ma gandesc pentru ca si la prima am ajuns dupa vreo 12 ani de „activitate”, intrerupta, ce-i drept :). Da, nu radeti, ca nici nu prea mi-am pus ambitia, am avut altele de facut pe la Aventuri la pescuit, Super Pescar, Pescuitul Pentru Toti, dar mai ales la Pescuit si Vanatoare TV si la continuatorul Fishing & Hunting Channel.

1000 subscribers pe YouTube

Nu facusem un scop din asta, insa iata ca pandemia mi-a adus ceva mai mult timp si am reusit sa ii dau o fata, cat de cat, normala si sa am satisfactia ca 1000 de oameni au ales sa se uite si sa ma sustina apasand butonul rosu de SUBSCRIBE. Sunt foarte putini, raportat la ceea ce inseamna in ziua de astazi un canal de YouTube performant, dar imi place sa cred ca sunt oameni de calitate, care apreciaza bunul gust si efortul meu de a strange filme care sa le bucure ochiul.

1000 subscribers pe YouTube

Al 1000-lea subscriber

Si pentru ca trebuia sa se intample ceva inedit, Alex Bucur a fost cel care a ridicat lista mea la 1000 de subscribers, o bucurie in plus deoarece este unul dintre cei pe care ii admir cel mai mult pentru tot ceea ce face si a carei activitate in online bucura din ce in ce mai multi pescari. Alex a reusit sa faca genul de canal care lipsea din peisajul asta atat de plin de diletanti al „influențarilor carpatini”, povestind prim imagine placerea de a pescui in natura.

Nu sunt un profesionist de media, ca sa judec prin prisma cunostintelor acumulate in scoala, pregatirea mea fiind in inginerie, ci mai degraba am doar o experienta de 12 ani in acest domeniu adiacent pescuitului, insa ceea ce se intampla pe Facebook, Instagram sau YouTube, cu niste exceptii pe care le numari pe degetele de la maini este de calitate slaba si fara prea mare valoare din punct de vedere tehnic.

Nu am sa ii nominalizez pe aceia pe care ii admir pentru ca un ochi format, care cauta si altceva, fata de locuri de pescuit, chiolhane, gratare, behaieli si hahaieli poate sa isi dea singur seama de acestia. Am sa va incurajez doar sa ii ajutati la randul vostru pe cei in care va regasiti si care se straduiesc sa aduca in fata privitorului imagini frumoas, prin LIKE-uri, Subscrieri la canalelel lor si sa lasati deoparte grobianismul si de cei care faulteaza limba romana.

Cam atat am avut de spus. Ne revedem la 5000.