WX KNIFE – Design stilat, protectie la pescuit si o vedere fara efect de orbire, toate reunite in acest nou model de ochelari din gama Climate Control de la Wiley X

Daca vrei sa ai rezultatele unui profesionist, fii cel mai iscusit pescar si pescuieste cu incredere, stiind ca in acelasi timp esti protejat in fata multora dintre pericolele care pot aparea in fiecare clipa atunci cand te afli in barca sau pe mal. Tocmai acest lucru il face nou model de ochelari de la Wiley X, WX Knife, te protejeaza astfel incat sa nu te temi de accidente si sa iti vezi linistit de pescuit.

Noul model combina un tip de rame stilate de culoare maro – Brown Crystal – cu lentilele polarizate de culoare galben-bronz ce elimina efectul de orbire si permite pescarilor sa vada si sub pelicula apei, zonele cu structuri sau pestii prada care se camufleaza langa obstacolele din apa.

Calitatea ridicata a lentilelor alcatuite din 8 straturi, polarizarea perfecta a luminii si tenta galbena asigura o vizibilitate deosebita in conditii diferite de luminozitate si in diferite situatii de pescuit, astfel ca acest model poate fi purtat toata ziua.

Precum toate modelele din gama Climate Control si acest nou model este dotat cu o rama suplimentara de protectie din plastic captusit cu spuma fina – Facial Cavity™ Seal – ce protejeaza ochii pescarilor de frig, pe timp de iarna, sau de praf si mizerie in perioadele cu vant. De asemenea lumina reflectata de apa nu ajunge la ochii pescarului.

41206PolarizedPlus_HR

Pescarii ce aleg sa poarte acesti ochelari stilati, foarte confortabili, nu numai ca vor arata si vor vedea bine atunci cand se vor afla la pescuit, dar vor fi si foarte bine protejati impotriva ancorelor de la naluci, carligelor din monturi, lansarilor ratate sau plumbilor aterizati de nicaieri.

cristiWiley X este singurul fabricant mare de ochelari care asigura un nivel ridicat de protectie indiferent de modelul de ochalari fabricat, respectand cele mai stricte norme internationale. Aceasta combinatie dintre protectia avansata si vederea clara oferite de lentile este o unealta foarte puternica pentru pescari.

Tocmai din acest motiv toti pescarii profesionisti din turneele importante internationale aleg sa pescuiasca cu ochelari la ochi.

Incepand de astazi toate noutatile de la Wiley X vor fi prezentate, chiar la aparitie, pe site-ul cristialbu.ro, deoarece am realizat un parteneriat cu Wiley X Europe prin care voi incerca sa fac cunoscut renumitul brand la noi in tara. Va stau la dispozitie cu intrebari despre aceaste modele sau despre altele.

Fir intins si vedere buna si… protejata!wlx