Unul din cei mai mari si cunoscuti producatori de ochelari de protectie, Wiley X, isi extinde linia de produse pentru anul 2015 cu noi modele de pescuit si nu numai.

wlx-tide

WX TIDE
Este un model ce apartine seriei Climate Control, dezvoltat pentru a obtine o vizibilitate foarte buna, confort si protectie foarte sigura atunci cand esti in natura. Precum celelalte modele ale seriei si acesta contine o rama de protectie la interior, ce poate fi scoasa, rama ce protejeaza ochii impotriva vantului si prafului, care in acelasi timp se si muleaza foarte bine pe fata, datorita stratului de spuma moale din dotare. Este disponibil in doua versiuni: una clasica ce are rame Gloss Black si lentile polarizante de culoare Blue Mirror si o alta ceva mai distincta, cu rame maro (Matte Hickory Brown) si lentile Venice Gold Mirror, lentile noi in portofoliul Wiley X. Nu numai ca arata foarte atragator in aproape toate combinatiile de rame, dar tenta lor aramie le recomanda atunci cand atmosfera este neclara si iluminarea slaba, deoarece asigura un contrast foarte bun si o vizibilitate sporita.
wlx-peak

WX PEAK
Din seria Active, ca noutate pentru anul 2015 este modelul WX PEAK, un model disponibil in 3 versiuni: rame Gloss Black impreuna cu lentile Silver Flash, rame Gloss Layered Tortoise si noile lentile polarizante Amber si rame Matte Black cu lentile Blue Mirror. Ideal atunci cand este folosit pe apa, la drum sau in orice alta imprejurare unde sunt reflexii puternice. Seria Active este prevazuta cu tampoane de cauciuc pentru nas si pentru tample, pentru a ramane pe pozitie chiar si atunci cand purtatorul se misca foarte mult sau cand transpira abundent.

wlx-legend
WX LEGEND
Seria populara de ochelari de strada, Street, se extinde in 2015 cu modelul WX Legend, un model bun de purtat in toate conditiile, disponibil in doua combinatii: rame Matte Black si lentile Silver Flash sau rame Gloss Hickory Brown cu rame polarizate Venice Gold.

RASFOIESTE CATALOGUL WILEY X 2015

CATALOG

In plus fata de protectia 100% in calea razelor solare, fiecare din aceste modele intruneste standarde stricte de calitate si protectie si impotriva accidentelor, motiv pentru care Wiley X este unul din cei mai renumiti producatori de ochelari din lume.

Pentru mai multe detalii accesati website-ul Wiley X Europa – www.wileyx.eu