O pledoarie pentru Cannibal Shad va fi acest articol, pentru ca este o naluca ce merita sa aiba multa atentie din partea pasionatilor de pescuitul la rapitori.

Cannibal Shad

De cativa ani produsele de la Savage Gear si-au facut loc treptat in cutiile mele cu naluci, fie ca vorbim de cea de stiuca sau cea de salau, mai ales dupa colaborarea mea cu Arrow International, importatorul oficial pentru Romania. Mi se pare un brand reusit, daca este sa ne raportam la calitatea pe care o ofera pentru banii pe care ii platesti. Este un brand ce cunoaste un salt spectaculos in ultimii ani cel putin la nivel european si nu o spun numai eu – subiectiv – ci multi alti pescari pe siteurile si grupurile de specialitate.

Daca ar fi sa aleg numai cateva dintre nalucile care mi-au adus pesti frumosi in toata aceasta perioada, cu siguranta Cannibal Shad ar fi una dintre ele.

Este o naluca soft de tip swimbait, cu o actiune extrem de incitanta. Coada segmentata bate ca nebuna, in toate partile si starneste atacurile rapitorilor, fie ca vorbim de stiuca, salau sau biban mare.

Am pescuit cu ea mult la salau si biban pe Sarulesti si pot spune ca s-a situat in top 3 cele mai prinzatoare naluci de-a lungul vremii. Dimensiunile de 6.8 si 8 centimetri mi se par cele mai indicate in pescuitul salaului, montate pe carlige 2/0 respectiv 3/0, cu gramaje de 5 pana la 10 grame, acolo unde adancimea sau conditiile o cer.

 

Disponibil in 4 dimensiuni si multe culori – vezi oferta completa

6.8 cm – 3 grame

8 cm – 5 grame

10 cm – 9 grame

12.5 cm – 20 grame

Daca este sa vorbim de stiuca, va lasa sa urmariti filmul de mai jos, film realizat anul trecut in una din partidele de pe lacul Varlaam.

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=jm0QCg3oJ20″ maxwidth=840 ]

.

Am sa inchei aici pledoaria, cu speranta ca si voi o veti pune la incercare pe apele noastre si nu numai.